‘Feyenoord wil speler ruilen tegen definitieve komst van Ozyakup’

Feyenoord huurt sinds de winter Oguzhan Ozyakup van Besiktas. De Rotterdammers willen graag met hem door maar dan moet er een miljoenenbedrag op tafel komen. De Turkse club heeft nu een voorstel neergelegd.

Feyenoord en Besiktas kwamen bij de huurtransfer van Özyakup geen optie tot koop overeen. Het verschil tussen vraag en aanbod is momenteel ook nog relatief fors, waardoor een langer verblijf niet zeker is. Er gaan echter geluiden dat de club uit Istanbul heeft gevraagd om Ridgeciano Haps in de deal te betrekken.

Het is niet bekend of Haps trek heeft in Besiktas als nieuwe club. Het Russische FK Krasnodar is óók geïnteresseerd in de Feyenoord-back.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!