FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Nieuwe topclub mengt zich in de strijd om handtekening van Luis Sinisterra’

Luis Sinisterra heeft zich bij Feyenoord goed in de kijker gespeeld van andere clubs. Na Atlético Madrid, Liverpool en Manchester City is naar verluidt nu ook Borussia Dortmund in hem geinteresseerd.

Dortmund heeft naast Milot Rashica gegrepen en gaat waarschijnlijk voor andere spelers een poging wagen, zeker gezien de onzekere toekomst van Jadon Sancho. Volgens de website fussball.news is de Colombiaanse Feyenoorder een serieuze optie in de zomer.

Wel noemt het Duitse medium twee minpunten. Allereerst is Sinisterra langdurig uit de roulatie door een knieblessure en ten tweede is spelers uit de Eredivisie halen geen garantie voor succes. Daarentegen noemt men ook vleugelspitsen die het recentelijk wél hebben gered.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *