‘Dick Advocaat legt eisenpakket neer bij Feyenoord’

Dick Advocaat heeft een aflopend contract bij Feyenoord maar ziet het wel zitten om deze te verlengen. Wel vindt hij dat de Rotterdammers ver voor hem moeten willen gaan.

De NOS komt op dinsdagochtend met een update: “De cijfers van Dick Advocaat als trainer van Feyenoord liegen er niet om. Onder zijn leiding verloor de Rotterdamse ploeg geen enkele wedstrijd in de Eredivisie (elf keer winst, drie keer gelijk) en werd na vier zeges, waarvan één na verlenging, de bekerfinale bereikt. Feyenoord zou de Hagenaar dan ook graag nog een seizoen aan zich binden. De trainer zou hier volgens diverse media wel oren naar hebben, maar dat hangt wel af van het sportieve perspectief dat hem geboden wordt.”

De omroep vervolgt: “Het aanblijven van aanvoerder Steven Berghuis en middenvelder Leroy Fer zijn hiervoor medebepalend. Daarnaast heeft Advocaat een wensenlijstje voor versterkingen (twee middenvelders en een linkeraanvaller) ingediend bij technisch directeur Frank Arnesen. Als Feyenoord aan de voorwaarden van Advocaat kan voldoen, hoeft het niet lang te duren voordat de krabbel is gezet. Maar de stilgevallen transfermarkt zal het proces niet versnellen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!