‘Ajax moet Feyenoord aftroeven in strijd om Heerenveen-speler’

Feyenoord is naar verluidt geinteresseerd in Heerenveen-middenvelder Joey Veerman maar analist Johan Derksen ziet de Volendamse-middenvelder liever naar Ajax vertrekken.

Derksen noemde de Volendammer maandagavond in Veronica Inside ‘goed genoeg voor de top’. Veerman gaf in 2017 zelf aan graag voor Feyenoord te willen spelen, maar de voetbalanalist heeft daar een ander gevoel bij. “Ik vind dat veel meer een Ajax-speler.”

Van Hecke is volgens Hans Kraay jr. een interessante opvolger voor Eric Botteghin, mocht zijn aflopende contract geen vervolg krijgen. “Van Hooijdonk heeft hem van dichtbij gezien en die zegt dat hij goed genoeg voor Feyenoord is”, stelt de voetbalanalist over de negentienjarige verdediger, die pas zestien duels in de hoofdmacht speelde.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!