‘Feyenoord-middenvelder vertrekt naar Real Betis Sevilla’

Renato Tapia lijkt Feyenoord te gaan verlaten. Zijn nieuwe werkgever zou Real Betis Sevilla worden. Hij heeft een aflopend contract in Rotterdam en gaat deze niet verlengen.

Een jaar geleden trok Real Betis al aan diens mouw en in januari kwam de club uit Sevilla opnieuw ter sprake, maar beide keren bleef een overgang uit. Naar verluidt had hij toen helemaal nog geen trek in een avontuur in een ander land.

Real Betis zou de deur echter allerminst hebben gesloten. De Spaanse club ziet in Tapia nog steeds een aanwinst en ziet in diens transfervrije status een groot voordeel. Volgens Muchodeporte zouden de benodigde maatregelen al in werking zijn gezet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!