‘Feyenoord wil na verlengen van Advocaat volgende grote slag slaan’

Gisteren werd bekend dat trainer Dick Advocaat zijn contract bij Feyenoord met een jaar heeft verlengd. De Rotterdammers hopen in navolging hiervan ook te kunnen praten met Steven Berghuis over een langer verblijf.

De Telegraaf schrijft dinsdagavond: “Bij Feyenoord is met de contractverlenging van Advocaat een eerste grote stap gezet richting het nieuwe seizoen. Gehoopt wordt dat het ook een signaal is voor aanvoerder Steven Berghuis om het shirt van Feyenoord nog zeker een jaar te dragen.”

“De belangrijkste speler van de Rotterdammers draaide tot begin maart een topseizoen en werd door een aantal buitenlandse clubs nauw gevolgd. Een transfer leek een serieuze mogelijkheid, maar de coronacrisis heeft de kans daarop al verminderd”, zo weet het medium.

Feyenoord hoopt dus op de volgende grote meevaller. “Maar misschien is nóg een sterk seizoen onder Advocaat voor Berghuis wel een sterkere reden om in deze tijd nog een jaar bij Feyenoord te blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *