FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil sterkhouder van Heerenveen overnemen’

Joey Veerman heeft zich dit seizoen bij SC Heerenveen goed laten zien. Daarom is Feyenoord nu in hem geinteresseerd geraakt. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

“De Rotterdammers zien in Veerman een interessante optie om het middenveld te versterken. In die linie zit Feyenoord krap in de spelers, aangezien het contract van Renato Tapia afloopt en ook de huurperiode van Oguzhan Özyakup in de zomer ten einde komt. Bovendien is er veel interesse voor Orkun Kökcü”, zo klinkt het.

“Alleen als Feyenoord spelers verkoopt, is er budget om een speler als Veerman te halen. De Volendammer heeft in Friesland immers nog een doorlopend contract tot medio 2022. Feyenoord richt zich komende zomer bovendien in eerste instantie op ervaring, in dat opzicht past ook de interesse in Bryan Linssen”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *