‘Bryan Linssen maakt er tussen de tien en twintig bij Feyenoord’

Mario Been zou het een goed plan vinden als Bryan Linssen komende zomer in de Kuip gaat voetballen. De dribbelaar is transfervrij op te pikken bij Vitesse. Hij staat garant voor doelpunten, zegt Been in gesprek met Fox Sports.

De analyticus vertelt: “Ik las al ergens de naam Bryan Linssen van Vitesse. Dat is natuurlijk een uitstekende speler. Hij heeft bij Vitesse laten zien dat hij toch altijd goed is voor tussen de tien en twintig goals. Voor een buitenspeler is dat natuurlijk een enorm moyenne. Dus ik denk dat Feyenoord die kant op moet.”

Been hoopt vooral dat Steven Berghuis actief blijft in De Kuip: “Ik vind Steven Berghuis de allerbelangrijkste, ik denk dat we allemaal wel zien dat hij de bepalende speler is bij Feyenoord. In alles, in zijn manier van leidinggeven, zijn manier van spelers, zijn productiviteit qua goals. Ik denk dat Dick (Advocaat, red.) daar zeker over heeft gesproken. En mocht het zo zijn dat er toch een astronomisch bedrag wordt neergelegd voor Berghuis dat hij dat dan mag besteden voor de selectie.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!