‘Feyenoord strijd om handtekening van nieuwe ‘Moussa Dembele’

Feyenoord ziet in de 17-jarige Aster Vranckx een welkome versterking voor het volgende seizoen.Ondanks zijn prille leeftijd heeft hij al vier verenigingen achter zijn naam staan.

De middenvelder speelde eerst bij de amateurs van Hoegaarden, KVK Tienen en Woluwe-Zaventem, tot hij in 2018 de gedroomde overstap naar Jupiler League Pro-formatie KV Mechelen maakte. Iets meer dan een jaar later volgde zijn debuut, pas 16 lentes jong, in de hoofdmacht van de club.

Vranckx mag dus met recht een vroegbloeier genoemd worden. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij naast volwaardig profvoetballer ook nog altijd student is. De in oktober 2002 in Erps-Kwerps geboren belofte zit namelijk op de topsportschool in Leuven, en zijn stage loopt hij uitgerekend in de fan- en ticketshop van KV Mechelen. Zo bedient hij zijn fans dus niet enkel vanaf het veld in het AFAS-Stadion Achter de Kazerne, maar ook achter de balie.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!