FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘KNVB zet clubs op het verkeerde been met opmerkelijke truc’

De clubs uit de Eredivisie hebben met verbazing gekeken naar het het besluit van de KNVB gisteren. Er waren 9 clubs die neutraal stemden en achter gezien is dit doorslaggevend geweest in de beslissing van de bond.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schrijft op Twitter: “Clubs waren NIET op de hoogte van het feit dat neutrale stemmen mee zouden tellen bij het draagvlak voor promotie/degradatie. KNVB heeft neutrale stemmen echter wel willens en wetens gebruikt om promotie Cambuur en De Graafschap te voorkomen.”

Zestien clubs waren vóór promotie/degradatie tussen de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Negen clubs waren tegen en negen clubs namen geen stelling in, maar uiteindelijk worden de neutrale clubs dus alsnog meegewogen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *