FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AZ plaatst nieuwe bom na Eredivisie-besluit

De KNVB heeft een besluit genomen over competitie in de Eredivisie en dat is niet bij iedereen goed gevallen. AZ heeft daarom gisterenavond een statement naar buiten gebracht.

AZ schrijft: “De KNVB heeft vrijdag het besluit genomen om de huidige competities betaald voetbal stop te zetten. Het lopende seizoen kan door de verlengde coronamaatregelen namelijk niet vóór 1 september worden afgemaakt. AZ heeft daarin formeel te horen gekregen dat de club het tweede beste Europese ticket toebedeeld heeft gekregen. AZ gaat op voorhand niet akkoord met de verdeling van de tickets.”

Algemeen directeur Robert Eenhoorn stelt dat de AZ-voorstellen ‘onbeantwoord gebleven’ zijn. “We hebben hierbij ook steeds de afgesproken weg bewandeld, waarbij solidariteit en compensatie gedurende het hele traject zwaar hebben gewogen. We vinden het teleurstellend dat we nu genoodzaakt zijn om in deze crisis op deze manier kenbaar te moeten maken dat we niet akkoord gaan met de wijze waarop het bestuur Betaald Voetbal de toebedeling van de Europese tickets tot stand heeft gebracht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *