‘Feyenoorder kiest voor definitief vertrek bij de club’

Feyenoord-verdediger Calvin Verdonk heeft besloten om niet meer terug te keren bij Feyenoord. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

“Calvin Verdonk gaat definitief niet verlengen bij Feyenoord en loopt daarom komende zomer uit contract. De linksback heeft aanbiedingen uit diverse (top)competities op zak, hiermee heeft de 23-jarige Dortenaar heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.”

Verdonk doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam tot enkele tientallen duels voor de hoofdmacht. De verdediger werd ook nog verhuurd aan NEC, PEC Zwolle en het voorbije seizoen FC Twente.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!