‘Feyenoord neemt afscheid van Ozyakup en Karsdorp’

Zowel Rick Karsdorp en Oguzhan Ozyakup dreigen volgende zomer niet meer bij Feyenoord te spelen. Het nieuws omtrent Karsdorp is niet opvallend te noemen.

De rechtsback speelde afgelopen seizoen weliswaar veelvuldig indien fit, maar Feyenoord zal zijn contract bij AS Roma af moeten kopen om een langere samenwerking tot stand te brengen. Op dit moment is de financiële huishouding niet toereikend om deze deal te kunnen sluiten en de interesse voor VVV’er Tobias Pachonik lijkt de deur voor Karsdorp definitief te sluiten.

Het verhaal van Özyakup is opmerkelijker te noemen. De huurling van Besiktas heeft namelijk aangegeven graag bij Feyenoord te willen blijven, maar zijn Turkse werkgever heeft aangegeven dat het voorlopig geen beslissing wenst te nemen. Volgens Fanatik heeft coach Sergen Yalcin besloten om Özyakup een nieuwe kans te willen gunnen na de coronacrisis.

Ondertussen dreigt nog wel een klap voor de Feyenoorder (27). Milliyet schrijft dat Özyakup te horen heeft gekregen dat Besiktas een loonoffer wenst te zien. Het zou gaan om een bedrag van vier ton.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!