FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kökcü maakt grote fout met potentieel vertrek’

Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu heeft de clubs voor het uitkiezen. Maar volgens de heren van van Veronica Inside kan het beste nog even trouwe aan Feyenoord blijven.

Naar verluidt zijn Chelsea, Arsenal (Engeland), AS Roma, Atalanta Bergamo (Italië), Valencia, Sevilla en Real Betis (Spanje) in de race voor diens handtekening. Hans Kraay jr. vindt de Feyenoorder echter ‘nog niet goed genoeg voor Chelsea of Atalanta’.

René van der Gijp zou zo’n transfer ‘totaal zinloos’ vinden. “Je moet international zijn om naar zo’n grote club te gaan.” Johan Derksen stelt op zijn beurt dat zaakwaarnemers moeten realiseren dat de bomen niet meer tot in de spreekwoordelijke hemel groeien. “De tijden dat je in één klap miljonair bent zijn even voorbij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *