‘Feyenoord wil gaan uitpakken met fraaie dubbeldeal’

Feyenoord wil deze zomer een grote slag slaan met de komst van twee versterkingen van dezelfde club. Allereerst hopen ze Oguzhan Ozyakup definitief te kunnen vastleggen en daarnaast ook Jeremain Lens binnen te halen.

Dat mag behoorlijk ambitieus genoemd worden, want de aanvaller verdient ongeveer 2,3 miljoen euro op jaarbasis in de Vodafone Arena en de middenvelder nog meer. Feyenoord kan ze lang niet zoveel bieden, maar beide spelers onderhouden een goede verstandsverhouding met Advocaat en lijken daarom wel oren te hebben voor een verhuizing naar De Kuip.

Clubwatcher Marcel van der Kraan van De Telegraaf liet een tijdje geleden over Özyakup weten: “Enige nadeel is zijn salaris. Özyakup ligt nog tot 2022 vast in Turkije en heeft daar netto een salaris dat zelfs de best verdienende Feyenoorder niet eens bruto toucheert. Dan hebben we het nog niet over de transfersom gehad. Financieel voor Feyenoord dus onhaalbaar, tenzij zijn club hem subsidieert. Alleen dan heeft Feyenoord een kans. De speler zelf wil wel hier blijven.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!