FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt wil Advocaat opvolgen als trainer van Feyenoord’

Dirk Kuyt hoopt alsnog hoofdtrainer te worden van Feyenoord. Momenteel staat ook aankomend seizoen Dick Advocaat aan het roer bij de Rotterdammers maar in de toekomst hoopt hij het stokje te kunnen overnemen. Dit weet het AD te melden.

Kuyt past ervoor het nieuwe onder 21-elftal volgend seizoen onder zijn hoede te nemen. Dit en vorig seizoen stond Kuyt al aan het roer bij Feyenoord onder 19. De Katwijker bedankte voor het aanbod, omdat hij het geen goed idee vond om met vrijwel dezelfde spelersgroep te werken. Ook waren de prestaties van het jeugdelftal de laatste periode slecht.

Kuyt kiest ervoor om in de verschillende geledingen van de jeugdopleiding mee te lopen. Ook bij de A-selectie van Advocaat is hij welkom. Bezoekjes aan buitenlandse clubs behoren eveneens tot mogelijkheden. Het ultieme doel blijft om uiteindelijk hoofdtrainer van Feyenoord te worden. Ingewijden laten aan het AD weten dat dit voor beide partijen nog altijd de uitgestippelde route is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *