Nieuwe topscout gaat Feyenoord de komende jaren vele talenten opleveren

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord is content met het aantrekken van scout Bjarne Hansen. Hij denkt dat die de Rotterdammers de komende jaren vele nieuwe talenten gaat opleveren.

“Hij gaat zelf kijken en baseert zich minder op statistieken en data. Ik denk dat dit heel belangrijk is en dat hij zeker voor een Nederlandse club heel waardevol kan zijn.”

Hansen is volgens Arnesen een bevlogen man die veel voor zijn werk over heeft. “Hij zit het liefste van acht uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds bij min vijf graden in een of andere hal ergens in Zweden of Noorwegen naar allerlei jeugdwedstrijden te kijken.”

“Ik vind dat ongekend”, gaat Arnesen verder. “Maar zo weet hij van alle clubs alles en kent hij alle spelers. Ik ben blij dat ik nu weer met hem mag werken bij Feyenoord. Het kan niet anders of de club gaat hiervan in de toekomst profijt hebben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!