‘Feyenoord heeft belangrijke boodschap voor Dirk Kuyt’

Dick Advocaat staat ook volgend seizoen aan het roer bij Feyenoord. Dit betekend dat Dirk Kuyt voorlopig pas op de plaats moet maken.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Toen Dick Advocaat recent officieel zijn contract verlengde bij Feyenoord, werd diezelfde middag bekend dat Dirk Kuyt niet meer dagelijks met een vaste selectie op het veld zal staan. De weg van Kuyt naar het hoofdtrainerschap in de Kuip was voor minimaal een jaar geblokkeerd. Maar de hoogste technische positie in de club blijft wel het doel van Kuyt.”

“Sterker nog, toen technisch directeur Frank Arnesen november vorig jaar voor het eerst de media toesprak in de Kuip en letterlijk vertelde dat Dick Advocaat na de zomer niet meer zou terugkeren als hoofdtrainer, ging het kamp Kuyt verder met het smeden van een plan over de invulling van een technische staf van het eerste elftal voor na de zomer”, zo weet het AD.

Feyenoord ging akkoord, maar de realiteit is dus anders. Advocaat blijft en Kuyt gaat na de zomer ‘slechts’ meelopen bij allerlei teams, waaronder de A-selectie. “En als alles volgens plan gaat, wisselt hij die bezoekjes af met kijkjes in de keuken van clubs over de grens. Dat traject moet hem straks voldoende bagage geven om het stokje van Advocaat over te kunnen nemen. Want dat is nog altijd de uitgestippelde route. Van Kuyt zelf en volgens ingewijden ook van Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!