FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Feyenoord was niet mijn beste jaar uit mijn carriere”

John Guidetti heeft volgens zichzelf niet bij Feyenoord de beste prestatie uit zijn carriere geleverd maar bij Celta de Vigo. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Veel mensen denken waarschijnlijk dat mijn seizoen bij Feyenoord mijn beste jaar was in mijn carrière. Het was natuurlijk fantastisch om als negentienjarige door te breken bij een grote club die letterlijk vocht om z’n voortbestaan”, vangt Guidetti aan.

In Spanje bereikte de spits echter een hoger niveau, zo vertelt hij. “Wat voetbal betreft was het niet het beste jaar. De uitdaging in La Liga is zoveel groter. Daarom zijn mijn jaren bij Celta de Vigo mijn beste jaren geweest en was het seizoen 2015/16 mijn beste seizoen.”

“Ik heb in dat seizoen gescoord tegen de beste teams ter wereld. Ik denk dat ik in Zweden niet altijd de eer heb gekregen die ik verdiende. Wij Zweden zijn zo gericht op de Premier League dat La Liga een beetje vergeten wordt”, aldus Guidetti.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *