FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arsenal dreigt af te haken in strijd om Feyenoorder Orkun Kokcu’

Het zou zomaar kunnen dat Orkun Kokcu toch voor Feyenoord behouden blijft. Arsenal toonde namelijk een geruime tijd belangstelling voor hem maar dreigt nu als topkandidaat af te gaan haken.

Dit weet Charles Watts te melden. Hij is clubwatchter van The Gunners bij Goal: “Arsenal is zeer gecharmeerd van Orkun Kökcü van Feyenoord, ze hebben hem vaak bekeken dit seizoen. Hij is beschikbaar voor circa twintig miljoen pond. Voor de pandemie en de financiële leegloop had Arsenal zulke deals kunnen sluiten, maar nu ben ik daar niet meer zo zeker van. Het gaat heel krap worden.”

“Het is anders wanneer Arsenal zich kwalificeert voor de Champions League”, vervolgt de journalist zijn relaas. “Als het nu stopt en ze zich misschien niet eens kwalificeren voor de Europa League, het worstcase-scenario, dan is er heel weinig mogelijk bij Arsenal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *