FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan nog altijd worden getroffen door Europees doemscenario’

Door de beslissing van de KNVB ziet het ernaar uit dat Feyenoord volgend seizoen in de groepsfase van de Europa League zal gaan starten. Bij de club zelf houden ze een slag om de arm. Ze vrezen namelijk een doemscenario.

“Dat levert gegarandeerd geld op, maar we wachten toch even tot 27 mei om te zien of het helemaal zeker is”, vertelt algemeen directeur Mark Koevermans aan het Algemeen Dagblad. “Er zijn nu namelijk nog ploegen actief in de Champions League en de Europa League die op basis van de huidige stand in hun eigen competitie dat ticket niet meer zullen veroveren. Wat doet de UEFA dan? Geven ze die clubs alsnog tickets? En wat betekent dat voor Nederland?”

Volgens de directeur van Feyenoord gaat het nu om overleven. Vanwege de coronacrisis is de toekomst uiterst onzeker en daarom moeten ze de komende maanden financieel zien door te komen. Datzelfde geldt voor het nieuwe stadion, wat er ook uitkomt. Het heeft onze focus niet. Transfers ook, zeg het maar. Gaat de markt open? En wanneer? En welk bedrag is acceptabel nu? Hoe staan de clubs er financieel voor?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *