‘Feyenoord gaat nog altijd proberen om Bryan Linssen binnen te halen’

Feyenoord wil zich deze zomer nog altijd gaan versterken met Vitesse-aanvaller Bryan Linssen. Hij is een transfervrije speler en daarom een zeer interessante optie voor de Rotterdammers om hem aan de selectie toe te voegen.

Volgens het Algemeen Dagblad zou het een reeele optie zijn als Linssen vanwege de coronacrisis gewoon in de Eredivisie blijft spelen. Hij heeft meer aanbiedingen op zak. Zou zou er ook een club uit China hem willen hebben. En die betalen een zeer lucratief salaris. En met zijn 28 jaar is dat een zware beslissing om te gaan maken.

Verder zijn de Rotterdammers bezig met de aflopende contracten van zowel Eric Botteghin en Leroy Fer. De ervaren middenvelder en verdediger blijven zo goed als zeker in De Kuip. Crysencio Summerville (ADO Den Haag), Wouter Burger (Excelsior), Bart Nieuwkoop (Willem II) keren in de zomer terug van een verhuurperiode.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!