FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Utrecht en Feyenoord willen Bekerfinale alsnog gaan spelen

Vanwege het coronavirus heeft de KNVB het seizoen stopgezet en is er dus ook geen Bekerfinale die gespeeld zal gaan worden. Erg zuur voor de finalisten Utrecht en Feyenoord, en zij hebben bij deze beslissing toch zo hun bedenkingen.

De NOS maakt namelijk bekend: “Zowel FC Utrecht als Feyenoord heeft tegenover de NOS de wens uitgesproken om de bekerfinale sowieso nog te spelen. Al is het alleen maar om de prestige, menen de clubs.” Oefenmeester John van den Brom vertelt aan Langs de Lijn en Omstreken: “Sportief is het een belangrijk iets dat we hopelijk nog kunnen inhalen. Sinds die 2-0 tegen Ajax kijkt iedereen hier uit naar die finale.”

Het bovengenoemde medium gaat verder: “Feyenoord, dat vorige week van de KNVB het Europese ticket voor de bekerwinnaar kreeg toegewezen, ziet de strijd om de beker ook het liefste op het veld nog worden beslecht. Oorspronkelijk zou de bekerfinale op 19 april worden gespeeld. Daarna hoopte de KNVB het duel op 12 juli te kunnen inhalen, maar door de verlengde coronamaatregelen is er een streep gegaan door het evenement.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *