FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verrast en gaat per direct maar liefst drie transfers afronden’

Feyenoord is druk bezig met het nieuwe seizoen. Technisch directeur Frank Arnesen heeft de nodige wijzigingen doorgevoerd bij de Stadionclub en zo benoemde hij ook een nieuwe scout in de persoon van Bjarne Hansen. Hij was o.a de ontdekker van Christian Eriksen die nu furore maakt bij Inter Milan.

En de aanstelling van Hansen lijkt nu al zijn vruchten af te werpen, want naar verluidt staat Feyenoord op het punt om gelijk drie Scandinavische toptalenten naar Nederland te halen. Het gaat om Isak Ellbring (15, Södra IF), Hussein Ahmadi (16, IFK Göteborg) en André Picornell (16, IF Bromma).

Zij zijn serieus in beeld om de Feyenoord-jeugd te komen versterken. “Vanwege corona kunnen we dat nu even niet doen, maar het is wel duidelijk dat Bjarne aan het werk is”, knipoogt Arnesen in gesprek met Voetbal International.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *