FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis verlaat Feyenoord wanneer dit gebeurt’

Feyenoord hoopt ook volgend seizoen te kunnen beschikken over haar sterspeler Steven Berghuis. Maar toch heeft de club geen poot om op te staan. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

Hij vertelt hoe het precies zit met de aanvaller: “Als er een club voor Berghuis komt en ze betalen een goede transfersom, een marktconforme transfersom, dan heeft hij het recht om te gaan omdat dat in zijn contract is opgenomen.” Er is echter hoop: “Maar komen die clubs? Als zelfs de grote clubs al overwegen in te gaan krimpen en loonoffers vragen, dan kan ik mij niet voorstellen dat er een recordaantal aan transfersommen zal worden betaald.”

De Feyenoord-watcher gaat verder: “Maar misschien is Berghuis voor sommige clubs wel een heel goedkoop alternatief en dat geld kan Feyenoord gebruiken om het elftal op andere posities te versterken. Het liefst heeft Advocaat Berghuis er volgend seizoen ook weer erbij. Het is zijn aanvoerder, zijn belangrijkste speler.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *