FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu hakt knoop door en beslist over recordtransfer’

Orkun Kokcu heeft al twee keer een nieuwe aanbieding van Feyenoord afgeslagen en lijkt te azen op een transfer. De middenvelder heeft de clubs voor het uitkiezen en hij lijkt zijn keuze te hebben gemaakt.

Hij wil naar Arsenal of Sevilla. Dit weet het Turkse medium Skor te melden. Aanbiedingen van andere partijen zal hij naar verluidt naar de prullenmand verwijzen.

Voor Feyenoord is het naderende vertrek van de middenvelder sportief gezien een hard gelag, maar financieel gezien kan de traditionele Eredivisie-topclub garen spinnen bij een transfer. Zowel de Andalusiërs als de Londenaren zouden namelijk méér dan 20 miljoen euro willen betalen voor de diensten van Kökcü. Gebeurt dat daadwerkelijk, dan betekent dit een transferrecord voor de nummer drie van de Nederlandse competitie. Dat staat op dit moment immers nog op naam van Dirk Kuyt, die in een ver verleden voor 18 miljoen euro naar Liverpool ging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *