‘Feyenoord maakt grote fout met salaris Orkun Kokcu’

Feyenoord is er na meerdere pogingen nog niet in geslaagd om het contract van Orkun Kokcu open te breken en te verlengen. Het salaris dat de Rotterdammers hem voorschotelen zou namelijk niet toereikend zijn.

Journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International onthult: “Er is een aanbieding van Feyenoord gekomen, die heeft hij wederom geweigerd. Dat is heel simpel een verschil tussen vraag en aanbod. Feyenoord biedt iets aan, maar Kökcü vraagt meer. Natuurlijk moet je niet denken dat die jongen miljoenen wil gaan verdienen. Maar als speler zijnde, en hij is basisspeler, gaat het toch ook vooral om status. Niet alleen in de kleedkamer, maar ook op het veld en dus ook contractueel.”

De clubwatcher gaat verder: “De salariëring staat natuurlijk niet in verhouding tot met wat sommige andere spelers bij Feyenoord verdienen. Ook een aantal jongens die op de bank zitten, verdienen al meer. Dat zijn bankzitters. Er moet dus een modus worden gevonden waarin iedereen tevreden is. Het probleem voor Kökcü is dat de clubs hard getroffen zijn door de coronacrisis. De tijd van het grote geld is eventjes voorbij, maar Feyenoord zal ook wel beseffen dat ze een speler als Kökcü, een van de grotere talenten van de club, beter zullen moeten belonen. Het gat is nu te groot, maar wie weet komen ze wel tot elkaar.”

Er is behoorlijk veel interesse voor de spelmaker. Arsenal, Sevilla en Real Betis worden telkens maar weer genoemd, maar ook Atalanta Bergamo en AS Roma hebben zich al aan het front gemeld.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!