Ronald Koeman met hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis

Ronald Koeman is vandaag in het ziekenhuis opgenomen vanwege hartproblemen. Hij is gelijk geopereerd en gedotterd. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen laat weten dat zijn toestand stabiel is en dat hij maandag weer naar huis mag.

Koeman werd niet lekker na het fietsen, maar is dusdanig goed geholpen dat hij geen blijvende schade heeft opgelopen.”

Zijn management, Wasserman, schrijft op de eigen website: “De 57-jarige bondscoach van het Nederlands Elftal heeft daar een goed verlopen hartkatheterisatie ondergaan en zal morgen naar huis terugkeren. Ronald neemt enige dagen rust, hopelijk wordt het door u gerespecteerd.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!