FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘De komende 18 maanden nog geen Eredivisie-voetbal’

Er dreigt slecht nieuws voor het Nederlandse voetbal. Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam stelt namelijk een keiharde voorwaarde gesteld alvorens de bal weer kan gaan rollen in haar stad.

Op dit moment is het betaald voetbal nog verboden tot 1 september. De hoop is om nadien alles weer op te starten, met waarschijnlijk lege tribunes in het begin. Jurrian van Wessem concludeert echter dat de Eredivisie-bal waarschijnlijk nog veel langer niet rolt.

“Femke Halsema zegt verkapt dat er tot een vaccin is niet zal worden gevoetbald. Anderhalf jaar op zijn minst”, schrijft Van Wessem op Twitter gedurende het tv-programma Op1, waar de burgemeester aanschoof om de coronacrisis te bespreken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *