FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis neemt beslissing over Feyenoord-vertrek’

Steven Berghuis wil deze zomer alsnog vertrekken bij Feyenoord. De aanvoerder heeft zijn standpunt volgens trainer Dick Advocaat niet aangepast.

“Ik hoop dat-ie blijft”, vertelt Advocaat aan De Telegraaf. “Berghuis heeft het natuurlijk fantastische gedaan. Ik vind hem een geweldige speler. Maar Steven is straight en eerlijk als er iets voor hem komt gaat hij erover denken. Dat mag. Maar zoals hij bij ons speelt, is hij een lust voor oog en ik weet niet of hij bij een andere club dezelfde vrijheid krijgt als nu bij Feyenoord.”

Door de coronacrisis is het lastig om het transferbeleid vorm te geven. Advocaat rekent evenwel op de kwaliteiten van Feyenoord. “Daarvoor hebben we onze scoutingsstaf. En daarbij kunnen we nu veel wedstrijden op tape terugkijken. Het is wel duidelijk dat we spelers zoeken, voor posities die iedereen zelf wel kan invullen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *