‘Feyenoord wil Diemers, Linssen en Veerman binnenhalen’

Dick Advocaat de trainer van Feyenoord wil drie spelers binnenhalen uit de Nederlandse Eredivisie. Volgens Voetbal International gaat het om Mark Diemers, Bryan Linssen en Joey Veerman.

Het blad bericht op dinsdagochtend: “Advocaat ziet de namen voorbijkomen van jonge spelers die eventueel interessant kunnen zijn voor de academie, maar daar gaat het hem even niet om. Hij wil ervaring en kwaliteit, zodat Feyenoord, als de groep intact blijft, een serieuze gooi kan doen naar de titel, of in ieder geval de strijd aankan met Ajax en PSV.”

Men vervolgt: “Bryan Linssen staat hoog op zijn lijst: transfervrij, juiste leeftijd en heeft zich bewezen als een scorende aanvaller. Mark Diemers van Fortuna Sittard vindt hij ook een interessante speler, net als Joey Veerman (sc Heerenveen). Probleem is dat Feyenoord het geld maar één keer kan uitgeven, terwijl de window lang duurt. De verwachting is dat door alle ontwikkelingen veel spelers op de markt komen die normaal gesproken voor Feyenoord niet haalbaar zijn.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!