‘Feyenoord wil Zeefuik halen voor vrijgekomen vacature’

Feyenoord kan naar verluidt volgend seizoen niet meer beschikken over vleugelverdediger Rick Karsdorp. Hij keert terug naar AS Roma dat hem wil inzetten in een ruildeal met Napoli.

Volgens clubwatcher Mikos Gouka willen de Rotterdammers graag Deyvasio Zeefuik overnemen van FC Groningen maar hij blijkt niet te betalen. Om die reden worden Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida dé opties voor deze posities.

Voorlopig zal Feyenoord niet investeren in de defensie. “Als ze al iets halen, dan middenvelders en een buitenspeler”, zo laat Gouka weten via zijn Twitter-kanaal. Bryan Linssen van Vitesse is in beeld voor die laatstgenoemde vacature. “Van beide kanten interesse, dus zou zeker kunnen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!