‘Kabinet heeft vanavond duidelijke boodschap voor het profvoetbal’

Vanavond zal het kabinet vrijwel zeker wat versoepelingen gaan aankondigen tijdens een persconferentie. Maar voor het profvoetbal blijven deze vrijwel zeker uit.

Eigenlijk zou het kabinet pas rond 12 mei een beslissing nemen over versoepelingen na 19 mei. “Rutte heeft zich laten overtuigen dat hij nadrukkelijker naar de toekomst moet kijken”, aldus NOS-verslaggever Xander van der Wulp. “Ook omdat het vaccin nog lang op zich laat wachten.”

De NOS schrijft: “De overgangsfase van misschien wel anderhalf jaar tot het vaccin, zal zeker ingrijpend zijn voor grote evenementen en bijeenkomsten in grote stadions, benadrukt Van der Wulp.” Het profvoetbal heeft dus twee opties: lege tribunes tot de komst van een vaccin óf een oplossing waarbij de anderhalvemeter-samenleving niet in gevaar komt, maar verschillende clubs noemen dit praktisch onhaalbaar.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!