FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Pas na 1 januari pas weer profvoetbal op de velden’

Vanavond kom het kabinet met een update over het coronavirus. Naar verluidt worden een aantal maatregelen versoepeld maar moet het betaalde voetbal vrezen voor zeer slecht nieuws. Dit weet de Volkskrant te melden.

De Nederlandse evenementen, waaronder profvoetbal valt, kunnen namelijk pas na 1 januari 2021 weer van start gaan. Dit zou betekenen dat het nieuwe seizoen van de eredivisie en eerste divisie voor een lange tijd stilligt.

Het zouden grote financiële en organisatorische gevolgen hebben voor zowel de Nederlandse als Europese voetbalbond. Met het Europees kampioenschap van volgend jaar zomer in aantocht lijkt het onmogelijk om de competitie uit te spelen, evenals de Champions League en Europa League te voetballen.

Minister-president Mark Rutte houdt om 19.00 uur zijn toespraak. Dan zal definitief duidelijk worden wat de maatregelen gaan inhouden. Mogelijk wordt voor voetbal alsnog een uitzondering gemaakt, maar dan zonder publiek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *