FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu gaat Feyenoord alleen verlaten bij megabod’

Feyenoord gaat alleen akkoord met een vertrek van Orkun Kokcu als er een topbedrag op tafel komt. Dit weet het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te melden.

Dat meldt dat niet alleen Chelsea, Valencia, Real Betis en Arsenal interesse hebben in de negentienjarige Kökcü, maar dat er nog meer interesse is voor hem. Daarom mag hij alleen vertrekken voor een ‘uitgaand transferrecord’ van Feyenoord. Dat is momenteel in handen van Kuyt, gevolgd door Rick Karsdorp (zestien miljoen naar AS Roma). Wel wil Feyenoord snel het contract van hem openbreken, om zo een hoger bedrag te kunnen vragen op termijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *