‘Veel twijfels binnen Feyenoord over Bryan Linssen’

De kans blijft groot dat Bryan Linssen deze zomer niet naar Feyenoord vertrekt. Er heerst namelijk binnen de club de nodige twijfel over hem.

De Rotterdammers hebben wel interesse in de transfervrije gifkikker van Vitesse, zo bevestigde directeur Mark Koevermans onlangs al, maar: zijn komst is nog allerminst zeker, zo meldt het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt nu.

‘Vanwege de coronacrisis wordt hij door een deel gezien als goed(kop)e transfervrije optie vanwege langdurige blessure Sinisterra. Kink in de kabel: Niet iedereen binnen de RvC is voor de komst van de linksbuiten’, zo valt er te lezen. De tijd zal het leren.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!