FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en Bryan Linssen zijn in onderhandeling’

Feyenoord en Bryan Linssen zijn met elkaar in gesprek. Dit weet Voetbal International vandaag te melden.

Toch is er nog geen sprake van een akkoord, want er is nog een gat te vullen. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van VI schrijft op Twitter: “Vraag en aanbod liggen nog uit elkaar, maar de onderhandelingen tussen Feyenoord en Linsen gaan verder.”

Linssen geniet ook interesse vanuit China en verkeert dankzij zijn transfervrije status in een uitstekende onderhandelingspositie. Het is dus nog maar de vraag of Feyenoord kan concurreren met het financiële geweld uit het buitenland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *