‘Feyenoorder hoopt op inhaal-bekerfinale’

Jens Toornstra hoopt nog altijd dat de Bekerfinale gewoon kan worden gespeeld. Als optie noemt hij de wedstrijd voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal van het volgende seizoen.

“Dat zie ik wel zitten. Nu heeft niemand de beker gewonnen en wij willen toch graag een prijs toevoegen aan onze erelijst. Dus ik sta daar zeker voor open”, vertelt de middenvelder in gesprek met Rijnmond.

Premier Mark Rutte gaf woensdag wat versoepelingen van de maatregelen aan. Daarin gaf hij aan dat het betaalde voetbal vanaf 1 september weer van start kan gaan. Of dat realistisch is weet Toornstra niet. “Ik heb de wijsheid niet in pacht. Ik hoop het heel erg. Het zal dan zonder publiek zijn en dat is heel jammer, maar het is niet anders. Het is nog een lange tijd tot september. Ik hoop dat alles goed verloopt en dat we dan in september veilig kunnen voetballen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!