FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Renato Tapia ziet Ajax verrassende transfer maken’

Afgelopen zomer haalde Ajax doelman Kjell Scherpen van FC Emmen en het zou goed kunnen dat ze deze zomer weer gaan shoppen bij die club. Ze zouden namelijk een oogje hebben op Miguel Araujo.

Emmen heeft dit seizoen in eigen huis een fantastische indruk gemaakt. Met Araujo en Sergio Peña beschikt de Drentse club over twee Peruviaanse smaakmakers. Eerstgenoemde zou zich zelfs in de kijker hebben gespeeld bij Ajax, zo heeft Feyenoord-middenvelder Renato Tapia vernomen.

In een Instagram-chat confronteerde Tapia, wiens contract in Rotterdam afloopt, Araujo met dit nieuws. “Waar ik teken, kleine broer, weet ik niet. Maar je mag namens mij spreken, geen probleem. Dat ik naar Ajax ga? Ze hebben me nog niet gebeld”, aldus de Emmen-verdediger, die met Tapia direct overstapte naar een ander thema.

Araujo zat zonder club totdat Emmen hem gaandeweg het seizoen ophaalde. De Peruviaanse verdediger ontwikkelde zich razendsnel tot een sterkhouder. Zijn contract loopt nog twee jaar door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *