‘Steven Berghuis heeft duidelijke boodschap voor Ajax en PSV’

In het nieuwe seizoen moeten Ajax en PSV ernstig rekening gaan houden met Feyenoord. Dit is de mening van Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis. Ze willen namelijk een gooi gaan doen naar het kampioenschap.

De vleugelspits stelt in een interview met het Algemeen Dagblad dat oefenmeester Dick Advocaat de winnaarsmentaliteit teruggebracht heeft in De Kuip: “Advocaat is rechtdoorzee. Naar iedereen. Een open boek, dat waardeer ik. Als je met hem een gesprek hebt gehad, heb je nooit het gevoel: waar hebben we het over gehad? Of: zei hij wel echt wat hij dacht? Dick Advocaat is puur. Een fijne man om mee samen te werken.”

Er is opeens weer honger naar prijzen bij Feyenoord: “De landstitel? Daar moet Feyenoord straks voor gaan en dat straalt Advocaat ook wel uit. Wat ik net zei: onder hem is winnen alleen niet genoeg meer. Het moet altijd meer, meer, meer. Dat hoort bij een club als Feyenoord.”

Hij plaatst vervolgens een kleine kanttekening: “Om nu al te zeggen dat we écht mee kunnen gaan doen, is moeilijk. We hadden veel gehuurde spelers en we weten niet precies hoe de selectie er uitziet als we straks weer gaan spelen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!