‘Feyenoord-TD voert stevige maatregel door in De Kuip’

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord staat deze zomer voor een loodzware opdracht om een team te creeren die gaat meestrijden om de titel. Maar zelfs het contracteren van de transfervrije Bryan Linssen lijkt al een hele opgave te zijn.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Voor Feyenoord is het bijna dodelijk dat is uitgelekt dat Liam Kelly voor 600.000 euro op de loonlijst staat. De middenvelder kwam in de Kuip nooit uit de verf en Oxford United mocht de speler na de winterstop op huurbasis overnemen met de afspraak dat Feyenoord zijn volledige salaris zou blijven ophoesten. Kelly staat nog een jaar onder contract in de Kuip, maar terugkeren in Rotterdam is zinloos. Hij komt niet voor in de plannen van de technische staf. Probleem blijft: de Ier zal nog wel die 600.000 willen opstrijken.”

Het AD noemt zes ton ‘een soort minimumloon’ dankzij Kelly. “Maar er is meer. Een speler zoals Luciano Narsingh, die nauwelijks in actie kwam, heeft afgelopen zomer als transfervrije speler een schitterend jaarsalaris gekregen van Sjaak Troost. Waarom zou Linssen daar onder moeten blijven?”

Feyenoord heeft echter andere plannen. “Van die hoge salarissen wil Frank Arnesen af. Linssen is zijn eerste speler die moet tekenen in de nieuwe werkelijkheid, al onderhandelt de club ook met Leroy Fer en Eric Botteghin die weten dat ze fors zullen moet inleveren als ze in Rotterdam willen blijven. Of Orkun Kökcü, die er nog niet uit is met de club om zijn contract open te breken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!