‘Feyenoord flink in de problemen door Narsingh en Kelly’

Feyenoord wil graag de transfervrije Bryan Linssen contracteren maar hij weet wat er verdiend wordt bij de Stadionclub. En dat loopt nogal een beetje scheef.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “Voor Feyenoord werkt niet mee dat uitlekte dat Liam Kelly voor 600.000 euro op de loonlijst staat. De middenvelder kwam nooit uit de verf; Oxford United mocht hem na de winterstop op huurbasis overnemen met de afspraak dat Feyenoord zijn volledige salaris bleef ophoesten. Kelly staat nog een jaar onder contract, maar terugkeren in Rotterdam is zinloos. De Ier komt niet voor in de plannen van de technische staf, maar zijn salaris is een minimumloon geworden in De Kuip.”

De krant gaat verder: “En er is meer. Luciano Narsingh, die nauwelijks in actie kwam, kreeg als transfervrije speler een schitterend jaarsalaris van Sjaak Troost. Waarom zou Linssen daar onder moeten blijven? Maar van die hoge salarissen wil Frank Arnesen af. Linssen is zijn eerste speler die moet tekenen in de nieuwe werkelijkheid.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!