FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman praat over deal met Feyenoord’

Joey Veerman mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord maar zelf wacht de spelers rustig af. Hij weet dan ook niet waar zijn toekomst ligt.

Aan Omrop Fryslân vertelt Veerman: “Dat zijn allemaal geruchten. Daar kan ik helaas nog niets over zeggen. Ik heb gehoord dat ze zich wel gemeld hebben bij mijn zaakwaarnemers, maar ik weet niet of ze zich al echt bij de club gemeld hebben.”

“Kijk, er staan allemaal geruchten op internet en ik lees die ook. Maar zolang ze zich niet gemeld hebben bij de club, is er nog helemaal niks aan de hand,” vervolgt de Volendammer. Of dat al gebeurd is? ”Dat zou je even aan technisch manager Gerry Hamstra moeten vragen.”

Veerman maakt zich er niet druk om. “Ze hebben mijn zaakwaarnemers opgebeld om te zeggen dat ze interesse hebben. Zij gaan er nu naar kijken of ze er misschien iets mee kunnen doen. Het is niet zo dat het nu al bijna rond is. Feyenoord is een mooie club, maar dat zien we allemaal wel. Het is nog lang niet zover. Ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen nog steeds bij Heerenveen speel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *