‘Volendam-speler wijst Ajax, Feyenoord en AZ af’

Mickey van de Ven heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij FC Volendam en daarmee heeft de jongeling zich in de kijker gespeeld van grote Nederlandse clubs. Toch is hij aankomend seizoen niet bij één van die clubs te bewonderen. Hij blijft Volendam namelijk gewoon trouw.

De negentienjarige verdediger kiest voor een extra jaar bij FC Volendam. “We zijn heel blij dat hij nog een jaar bij ons gaat spelen”, zo laat trainer Wim Jonk weten in gesprek met FOX Sports.

Van de Ven beleefde afgelopen seizoen zijn grote doorbraak bij ‘Het Andere Oranje’. Dat leverde hem belangstelling op uit de top van Nederland, maar een transfer blijft dus uit.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!