FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bryan Linssen speelt volgend seizoen niet voor Feyenoord

Bryan Linssen zal volgend seizoen niet voor Feyenoord voetballen. Beide partijen zijn namelijk niet tot een akkoord gekomen. Dit weet Voetbal International te melden.

De veel scorende buitenspeler is aankomende zomer transfervrij, waardoor hij in beeld was om een transfer naar Feyenoord te maken. Beide kampen gingen met elkaar in gesprek om het grote gat tussen vraag en aanbod verder te verkleinen.

Dat werd vooraf niet als onmogelijk beschouwd, maar mede door de coronacrisis, wat ervoor zorgt dat Feyenoord niet het achterste van zijn tong kan laten zien, is het niet gelukt om tot een deal te komen. Daarmee haakt Feyenoord waarschijnlijk af.

Het zal een pijnlijke constatering zijn voor Dick Advocaat, die Linssen graag naar Rotterdam zag overstappen. De ervaren oefenmeester is zeer gecharmeerd van Linssen en had al een plekje vrijgemaakt in de voorhoede van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *