‘Bryan Linssen tekent contract in de Bundesliga’

Bryan Linssen kwam er niet uit met Feyenoord over een contract maar zijn toekomst ligt nu te leggen in de Duitse Bundesliga.

“Ik wil geen spelletjes spelen”, reageert Linssen tegenover het Algemeen Dagblad. “Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd. Maar na ons tegenbod kon het bod van Feyenoord nog fors omhoog. Dat vond ik vreemd. Ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord.”

Linssen stelt dat de coronacrisis geen excuus is. “Ik heb ook rekening gehouden met de nieuwe omstandigheden in het profvoetbal. Van mijn kant is er geen enkele rancune. Feyenoord is een fantastische club. Een droom. Maar ik heb hier zelf ook mijn weg gekozen. Er lag uiteindelijk een bod en dat heb ik naast me neergelegd. Dit is mijn eigen beslissing.”

Vitesse wil Linssen nog behouden, maar op dit moment lijkt het buitenland voor de hand te liggen. China, Dubai en een club uit het rechterrijtje van de Bundesliga zijn concreet volgens het AD. De Bundesliga-club is nu het meest concreet en dus lonkt een Duits avontuur. “Feyenoord is afgeketst, maar mijn status blijft hetzelfde. Ik ben transfervrij, overleg goede statistieken en ik ben een ervaren prof. De coronacrisis speelt daarbij een rol. Dat geldt voor de onderhandeling met elke club”, aldus LinsseFormule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!