‘Feyenoord kan na Linssen nog een transfer schrappen’

Feyenoord kwam er niet uit met Bryan Linssen en ook de een transfer van Jeremain Lens naar de Stadionclub gaat hem niet worden. De aanvaller van Besiktas lijkt namelijk niet haalbaar te zijn.

Volgens Turkse media zit Besiktas al in de maag met de kwestie Lens. De vleugelaanvaller heeft een jaarsalaris van 2,2 miljoen euro en dat is voor de club uit Istanbul te gortig, zeker na deze coronacrisis. Om die reden heeft men een duidelijke mededeling overgebracht: flink inleveren óf een andere club zoeken.

Wetende dat Linssen al niet binnen het salarishuis van Feyenoord past, lijkt ook Lens definitief onhaalbaar. Overigens is het twijfelachtig of de oud-speler van clubs als AZ en PSV daadwerkelijk in de race is voor een transfer naar Istanbul. Trainer Dick Advocaat, die hem goed kent, verklaarde onlangs al langere tijd niet meer met hem te hebben gesproken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!