FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bryan Linssen: ‘Ik kreeg nooit het topgevoel bij Feyenoord’

Bryan Linssen zal aankomend seizoen niet spelen in het shirt van Feyenoord. De transfervrije speler van Vitesse stoorde zich aan de onderhandelingstechniek van de Rotterdammers.

“Feyenoord gaf aan mij dolgraag te willen hebben. Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie”, zegt Linssen tegen De Gelderlander. Het management van Linssen kwam later met een tegenbod, waarna Feyenoord ook fors verhoogde. Tevens werd Dick Advocaat ingezet tijdens de onderhandelingen. Hij wilde Linssen graag bij Feyenoord hebben. Desondanks vond Linssen het verschil tussen vraag en aanbod te groot.

“Ik wil geen spelletjes spelen. Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd. Maar na ons tegenbod kon het bod van Feyenoord nog fors omhoog. Dat vond ik vreemd. Ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord. Ik heb ook rekening gehouden met de nieuwe omstandigheden in het profvoetbal. Van mijn kant is er geen enkele rancune. Feyenoord is een fantastische club. Een droom. Maar ik heb hier zelf ook mijn weg gekozen. Er lag uiteindelijk een bod en dat heb ik naast me neergelegd. Dit is mijn eigen beslissing.”

Linssen richt zijn pijlen nu op het buitenland. Een club uit het rechterrijtje van de Bundesliga heeft concrete belangstelling. Ook liggen er aanbiedingen uit China en Dubai. Van genoemde clubs als AEK Athene en RC Genk vernam hij verder niets.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *