‘Bryan Linssen kan twee miljoen euro per jaar gaan verdienen’

Feyenoord en Bryan Linssen waren een tijdje met elkaar in gesprek maar tot een overeenkomst kwam het niet. De Limburger wees namelijk het contract van de Rotterdammers af.

Toch zal de aanvaller niet bang te hoeven zijn om stil te komen zitten, want volgens ELF Voetbal maakt Al-Nasr SC uit Dubai momenteel serieus werk van Linssen. Dat diens salariseisen voor hen géén probleem zullen vormen, moge duidelijk zijn.

Op 23 mei, als de Ramadan voorbij is, mag Linssen op een bezoekje van een delegatie van Al-Nasr rekenen, zo weet het genoemde medium. Hij kan er naar verluidt zo’n 1.84 miljoen euro per jaar gaan verdienen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!