FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat wenst Feyenoorder met topsalaris te vertrekken’

Dick Advocaat staat ook aankomend seizoen aan het roer bij Feyenoord en hij wenst zijn selectie zoveel mogelijk intact te kunnen houden. Echter is er voor de verhuurde Liam Kelly geen plek meer als het aan de coach ligt.

Voetbal International schrijft: “Dan is er nog Liam Kelly, de kleine spelmaker die onder Jaap Stam kwam. Advocaat vindt de Ier niet zo slecht, alleen heeft hij hem niet nodig. Ongewild heeft Kelly de club in problemen gebracht doordat zijn jaarsalaris van 6,5 ton uitlekte en geldt als een soort minimumloon voor spelers met wie Feyenoord in gesprek is.”

“De conclusie is dat Arnesen werk te doen heeft, maar dat het overzichtelijk is. De meeste posities zijn dubbel bezet, prioriteit geniet een linkeraanvaller en ten minste twee (ervaren) middenvelders. Arnesen heeft er de tijd voor, al hoopt hij met Fer, Botteghin en/of Ié te verlengen. Daarna kan hij op zijn gemak afwachten hoe de markt zich ontwikkelt”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *